Розпорядження голови Верхньодніпровської районної адміністрації від 14.04.2017 р. № Р- 132 "Про закінчення в районі опалювального сезону 2016-2017 років".

Дата: 15.04.2017 10:47
Кількість переглядів: 763

      

ВЕРХНЬОДНІПРОВСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

                                 РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови районної державної адміністрації

 

14.04.2017                        м. Верхньодніпровськ                             № Р-132

   

Про закінчення в районі

опалювального сезону

2016 -2017 років

Керуючись Законом України «Про місцеві державні адміністрації»,  постановою Кабінету Міністрів України від 21 липня 2005 року № 630 «Про затвердження Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення та типового договору про надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення» (зі змінами), п. 14 постанови Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 1995 року № 848 «Про спрощення порядку надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива» (зі змінами)  та  наказом Міністерства палива та енергетики України, Міністерства з питань житлово-комунального господарства України від 10 грудня 2008 року № 620/378 «Про затвердження Правил підготовки теплових господарств до опалювального періоду», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 31 грудня 2008 року за № 1310/16001, враховуючи підвищення температури повітря понад 80С і утриманням її більше трьох діб:

        1. Керівникам закладів соціально-культурної сфери району, керівникам підприємств та організацій, які є власниками котелень, закінчити опалювальний період з 15 квітня поточного року.   

         2. Відключити котельні, підпорядковані дочірним підприємствам «Верхньодніпровськтеплоенерго» та «Васильківкатеплоенерго», від мереж газового постачання.

         3. Рекомендувати керівникам підприємств, що мають на балансі відомчі котельні, підготувати з управлінням по експлуатації газового господарства відповідну документацію для відключення котелень від мереж газового постачання.

         4. Для мешканців багатоквартирних будинків та жителів приватного сектору району встановити термін закінчення опалювального періоду 30 квітня поточного року включно. Бажаючим користуватися опалювальними приладами після закінчення опалювального періоду  подати відповідну заяву до управління по експлуатації газового господарства.

        5. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови райдержадміністрації Пузіно С. І.

Голова райдержадміністрації                                                    О.Б. КОВАЛЬЧУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь