АТ «ДТЕК Дніпровські електромережі» повідомляє:

Дата: 28.08.2018 14:27
Кількість переглядів: 893

Фото без описуУ липні 2018 року сталося декілька випадків ураження електричним струмом жителів населених пунктів в мережах споживачів і приватних домоволодінь, з причин неналежного стану проводки, та виконання робіт з допущенням порушення вимог безпеки.

Опис обставин інцидентів, які сталися в липні 2018 року з громадянами Дніпропетровської області, з причини ураження електричним струмом в мережах споживачів і приватних домоволодінь, з причин неналежного стану проводки, та виконання робіт з допущенням порушення вимог безпеки.

27.07.2018р. в с. Шевське Магдалинівського району, у дворі власного домоволо­діння загинув чоловік, 1996 року народження, на якому лежав обірваний провід внутрішньої проводки, імовірно виконував перекидання між будинком і госпо­дарськими будівлями. Зі слів очевидця, потерпілий перебував у стані алкогольного сп'яніння.

27.07.2018р. в с. Новогригорівка Васильківського району, при ремонті насосної станції у себе вдома, отримав смертельну електротравму чоловік, 1952 року народження, який спустився в приямок, на дні якого була вода, і доторкнувся лівою рукою до корпусу насоса.

28.07.2018р. мешканка с. Письмове Васильківського району, 1953 року народжен­ня, перебуваючи у себе у дворі розвішувала білизну, при цьому, отримала смерте­льну електротравму внаслідок дотику до труби на якій висіли білизняні мотузки (по трубі проходив провід споживача з пошкодженою ізоляцією).

28.07.2018р. штатний електрик садового товариства "Прогрес" села Волоське, 1962 року народження, піднявся на опору ВЛ-0,4 кВ (на балансі СТ «Прогрес»), для заміни вводу в дачний будинок, взявся рукою за провід, і був смертельно уражений електрострумом. Для виконання робіт лінія не вимикалася, заземлення не встановлювалося.

З метою зменшення ризику отримання електротравм, при виконанні домашніх робіт, пропонуємо власникам приватних осель, домів, підприємств, перевірити стан утримання електропроводки, електроприладів чи обладнання, в разі виявленя недоліків чи присутносі проводки, приладів, обладнання у незадовільному стані, виконати їх ремонт, або заміну пошкоджених елементів, частин, проводки. Також провести роз'яснювальні бесіди з членами сімей, родин, працівниками, особливо дітьми.

Бережіть себе, та своїх близьких!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь