АТ «ДТЕК Дніпровські електромережі» повідомляє:

Дата: 28.08.2018 14:27
Кількість переглядів: 879

Фото без описуУ липні 2018 року сталося декілька випадків ураження електричним струмом жителів населених пунктів в мережах споживачів і приватних домоволодінь, з причин неналежного стану проводки, та виконання робіт з допущенням порушення вимог безпеки.

Опис обставин інцидентів, які сталися в липні 2018 року з громадянами Дніпропетровської області, з причини ураження електричним струмом в мережах споживачів і приватних домоволодінь, з причин неналежного стану проводки, та виконання робіт з допущенням порушення вимог безпеки.

27.07.2018р. в с. Шевське Магдалинівського району, у дворі власного домоволо­діння загинув чоловік, 1996 року народження, на якому лежав обірваний провід внутрішньої проводки, імовірно виконував перекидання між будинком і госпо­дарськими будівлями. Зі слів очевидця, потерпілий перебував у стані алкогольного сп'яніння.

27.07.2018р. в с. Новогригорівка Васильківського району, при ремонті насосної станції у себе вдома, отримав смертельну електротравму чоловік, 1952 року народження, який спустився в приямок, на дні якого була вода, і доторкнувся лівою рукою до корпусу насоса.

28.07.2018р. мешканка с. Письмове Васильківського району, 1953 року народжен­ня, перебуваючи у себе у дворі розвішувала білизну, при цьому, отримала смерте­льну електротравму внаслідок дотику до труби на якій висіли білизняні мотузки (по трубі проходив провід споживача з пошкодженою ізоляцією).

28.07.2018р. штатний електрик садового товариства "Прогрес" села Волоське, 1962 року народження, піднявся на опору ВЛ-0,4 кВ (на балансі СТ «Прогрес»), для заміни вводу в дачний будинок, взявся рукою за провід, і був смертельно уражений електрострумом. Для виконання робіт лінія не вимикалася, заземлення не встановлювалося.

З метою зменшення ризику отримання електротравм, при виконанні домашніх робіт, пропонуємо власникам приватних осель, домів, підприємств, перевірити стан утримання електропроводки, електроприладів чи обладнання, в разі виявленя недоліків чи присутносі проводки, приладів, обладнання у незадовільному стані, виконати їх ремонт, або заміну пошкоджених елементів, частин, проводки. Також провести роз'яснювальні бесіди з членами сімей, родин, працівниками, особливо дітьми.

Бережіть себе, та своїх близьких!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь