Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акту

Дата: 12.02.2020 15:46
Кількість переглядів: 608

Фото без опису

проекту рішення Верхівцевської міської ради  «Про  пайову участь замовників будівництва у розвитку інфраструктури Верхівцевської територіальної громади у 2020 році»

 

        Верхівцевська міська рада, повідомляє про оприлюднення проекту рішення Верхівцевської міської ради «Про пайову участь замовників будівництва у розвитку інфраструктури Верхівцевської територіальної громади у 2020 році», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб.

        Стислий зміст проекту: врегулювання суспільних відносин, пов'язаних з порядком залучення, розрахунку розміру і використання коштів пайової участі замовників будівництва у розвитку інфраструктури  Верхівцевської територіальної громади у зв'язку з будівництвом об'єктів на її території  відповідно до Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо стимулювання інвестиційної діяльності в Україні» від 20.09.2019р. № 132-ІХ.

        Поштова адреса розробника проекту регуляторного акта:

            Верхівцевська міська рада

            вул. Центральна, 75

            м. Верхівцеве, 51660

        Проект рішення Верхівцевської міської ради «Про  пайову участь замовників будівництва у розвитку інфраструктури Верхівцевської територіальної громади у 2020 році» та аналіз регуляторного впливу (АРВ) цього рішення оприлюднюється  в мережі Інтернет на офіційному сайті Верхівцевської міської ради (режим доступу: https://vmiskrada.gov.ua/proekti-regulyatornih-aktiv-14-43-17-17-12-2016/).

        Пропозиції та зауваження від фізичних та юридичних осіб приймаються протягом одного місяця з моменту оприлюднення проекту даного рішення та АРВ у письмову вигляді за адресою: Верхівцевська міська рада, вул. Центральна, 75,  м. Верхівцеве, 51660

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь