Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акту

Дата: 04.05.2020 12:10
Кількість переглядів: 471

Проєкту рішення Верхівцевської міської ради «Про встановлення ставок єдиного податку для суб`єктів малого підприємництва – фізичних осіб на території Верхівцевської міської ради на 2021 рік»

 

        Верхівцевська міська рада, повідомляє про оприлюднення проєкту рішення  Верхівцевської міської ради «Про встановлення ставок єдиного податку для суб`єктів малого підприємництва – фізичних осіб на території Верхівцевської міської ради на 2021 рік», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб.

        Стислий зміст проєкту: встановлення ставок єдиного податку для суб`єктів малого підприємництва – фізичних осіб  на території Верхівцевської міської ради відповідно до Закону України від 04.11.2011 року 4014-VІ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України щодо спрощеної системи оподаткування, обліку та звітності» (зі змінами), Наказу Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики «Про затвердження та скасування національних класифікаторів» від 11.10.2011р. № 457 (зі змінами Наказ Міністерства економічного розвитку і торівлі від 07.02.2013р. №113).

        Поштова адреса розробника проекту регуляторного акта:

            Верхівцевська міська рада

            вул. Центральна, 75

            м. Верхівцеве, 51660

        Проєкт рішення Верхівцевської міської ради «Про встановлення ставок єдиного податку для суб`єктів малого підприємництва – фізичних осіб на території Верхівцевської міської ради на 2021 рвк» та аналіз регуляторного впливу (АРВ) цього рішення оприлюднюється на офіційному веб-сайті Верхівцевської міської ради у розділі "Регуляторна діяльність".

        Пропозиції та зауваження від фізичних та юридичних осіб приймаються протягом одного місяця з моменту оприлюднення проекту даного рішення та АРВ у письмову вигляді за адресою: Верхівцевська міська рада, вул. Центральна, 75,  м. Верхівцеве, 51660


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь