Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акту

Дата: 05.05.2020 11:02
Кількість переглядів: 427

Проєкту рішення Верхівцевської міської ради «Про встановлення ставок та пільг зі сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки по Верхівцевській міській раді на 2021 рік»

        Верхівцевська міська рада, повідомляє про оприлюднення проєкту рішення  Верхівцевської міської ради «Про встановлення ставок та пільг зі сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки по Верхівцевській міській раді на 2021 рік», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб.

        Стислий зміст проєкту: встановлення ставок та пільг зі сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки по Верхівцевській міській раді на 2021 рік розроблено відповідно до п.п.10.1.1, п. 10.1, ст. 10 та ст.. 266 Податкового кодексу України, встановлює розмір ставок оподаткування нерухомого майна, відмінного від земельної ділянки, базу оподаткування та визначає фізичних та юридичних осіб, які звільняються від сплати такого податку.

        Поштова адреса розробника проєкту регуляторного акта:

            Верхівцевська міська рада

            вул. Центральна, 75

            м. Верхівцеве, 51660

        Проєкт рішення Верхівцевської міської ради «Про встановлення ставок та пільг зі сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки по Верхівцевській міській раді на 2021 рік» та аналіз регуляторного впливу (АРВ) цього рішення оприлюднюється на офіційному веб-сайті Верхівцевської міської ради у розділі "Регуляторна діяльність".

        Пропозиції та зауваження від фізичних та юридичних осіб приймаються протягом одного місяця з моменту оприлюднення проєкту даного рішення та АРВ у письмовому вигляді за адресою: Верхівцевська міська рада, вул. Центральна, 75,  м. Верхівцеве, 51660


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь