Оголошення про проведення конкурсу з визначення пасажирського автомобільного перевізника

Дата: 06.05.2021 16:24
Кількість переглядів: 481

Оголошення про проведення конкурсу з визначення пасажирського автомобільного перевізника з перевезення пасажирів автомобільним транспортом на приміському автобусному маршруті загального користування, що не виходить за межі території Верхівцевської територіальної громади

 

1.  Найменування організатора та робочого органу проведення конкурсу:  Виконавчий комітет Верхівцевської міської ради

 

2. Порядковий номер та основні характеристики об’єкта конкурсу визначені в додатку до рішення Верхівцевської міської ради   від  23 квітня 2021 року 186-9/VІІІ (додається).

 

3.  Умови конкурсу: обов’язкові та додаткові умови перевезень по об’єктам конкурсу згідно з додатком до рішення  Верхівцевської міської ради від  23 квітня 2021 року № 186-9/VІІІ  «Про  затвердження  Умов   конкурсу   з визначення  пасажирського автомобільного перевізника з перевезення пасажирів автомобільним транспортом на приміському автобусному  маршруті  загального  користування, що не виходить  за  межі  території  Верхівцевської територіальної громади».

 

4. Порядок одержання необхідної інформації про об’єкти конкурсу:      Ознайомитись з характеристикою  об’єкта конкурсу можна на офіційному веб-сайті Верхівцевської міської ради в мережі Інтернет та/або у організатора конкурсу – виконавчого комітету Верхівцевської міської ради, за адресою: м. Верхівцеве,  вул. Центральна, 75, каб. № 8.

 

5.  Кінцевий строк прийняття документів для участі у конкурсі:       Кінцевий строк прийняття документів для участі у конкурсі – 31 травня 2021 року (включно) до 17.00 год.

Документи, що надійшли до організатора проведення конкурсу після встановленого строку, не розглядаються.

6. Найменування організації, режим її роботи та адреса, за якою подаються документи для участі у конкурсі: Для участі у конкурсі автомобільний перевізник-претендент подає документи організатору конкурсу – виконавчому комітету Верхівцевської міської ради за адресою: м. Верхівцеве,  вул. Центральна, 75, кабінет  № 8. Режим роботи: понеділок –  п`ятниця з 8:00 до 17, субота та неділя – вихідні дні).

 

7. Місце та дата одержання бланків документів для участі в конкурсі: Бланки документів для участі в конкурсі можна отримати з моменту розміщення оголошення на офіційному веб-сайті Верхівцевської міської ради в мережі Інтернет (https://vmiskrada.gov.ua) та в газеті «Придніпровський край» до 31 травня 2021 року за адресою:  м. Верхівцеве, вул. Центральна, 21, кабінет № 8.

 

8. Місце, дата та час початку проведення засідання конкурсного комітету: Початок проведення засідання конкурсного комітету 11 червня 2021 року о 10:00 за адресою: м. Верхівцеве, вул. Центральна, 75, (каб. № 8).

 

9. Розмір плати за участь у конкурсі: Плата за участь у конкурсі не стягується.

 

10. Телефон для довідок (електронна адреса або адреса веб-сайту) з питань проведення конкурсів:  Телефон для довідок (066)716-77-14, електронна адреса: vmiskrada@ukr.net, адреса веб-сайту (https://vmiskrada.gov.ua)

 

Перелік

об'єкту конкурсу з визначення пасажирського автомобільного перевізника на приміському автобусному маршруті загального користування, що не виходить за межі Верхівцевської територіальної громади

№ об’єкту конкур-су

№ рейсу

Найменування маршруту

Протяжність маршруту, км

Кількість оборотних рейсів, од.

Режим руху

або порядок здійснення перевезень

1

1

м. Верхівцеве -

с-ще Соколівка

17 км

3

Понеділок - субота


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь