7 травня відбулася робоча зустріч міського голови Михайла Світлика з головою Кам`янської райдержадміністрації Олегом Гапічем

Дата: 07.05.2021 14:05
Кількість переглядів: 767

Сьогодні з робочим візитом до Верхівцевської міської територіальної громади завітав голова Кам`янської районної державної адміністрації Олег Гапіч разом зі своїм заступником Ігорем Лісовим.

Під час зустрічі з міським головою Михайлом Світликом, очільник району висловив зацікавленість та готовність співпрацювати у напрямку вирішення низки проблемних питань громади.

Учасники зустрічі відвідали Малоолександрівський старостинський округ, побували на незавершених будівництвом об`єктах "Реконструкція КЗ Верхівцевський НВК-СЗШ №1 (ІІ черга)" та "Реконструкція водогонів міста Верхівцеве (водопостачання північної сторони міста)".

Наостанок Олег Васильович висловив сподівання на плідну подальшу співпрацю та запевнив у наданні всебічної підтримки при вірішенні основних проблем громади.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь