Оголошення про створення конкурсної комісії з проведення конкурсного добору на посади керівників комунальних закладів культури Верхівцевської територіальної громади

Дата: 22.06.2021 16:36
Кількість переглядів: 377

Верхівцевська міська рада відповідно до Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження контрактної форми роботи у сфері культури та конкурсної процедури призначення керівників державних та комунальних закладів культури» від 28.01.2016 № 955-VІІІ (зі змінами) оголошує створення Конкурсної комісії з проведення конкурсного добору на посади керівників комунальних закладів культури, які належать до сфери управління Верхівцевської міської ради.

На конкурсній комісії будуть розглядатися питання щодо призначення наступних керівників:

- директора комунального закладу «Верхівцевський будинок культури» - 1 шт.од. (адреса підприємства: вул. Соборна, буд. 174,  м. Верхівцеве, Кам`янський р-нДніпропетровська область);

- завідуючої комунального закладу «Соколівська селищна бібліотека» - 0,5 шт.од. (адреса підприємства: вул. Гвоздовського,  с-ще Соколівка, Кам`янський р-нДніпропетровська область);

- завідуючої комунального закладу «Широківська сільська бібліотека» - 0,5 шт.од. (адреса підприємства: вул. Кооперативна, 2, с. Широке, Кам`янський р-н, Дніпропетровська область).

Для включення кандидатур до складу конкурсної комісії приймаються пропозиції від громадських організацій у сфері культури відповідного функціонального спрямування.

Пропозиції від громадських організацій (по три кандидатури від кожної) приймаються до 19.07.2021 із супровідним листом, заявкою та анкетами на кожного кандидата за відповідною формою (відповідно до Наказу Міністерства Культури України від 31.05.2016 № 380 «Про затвердження Положення про формування складу та організацію роботи конкурсної комісії з проведення конкурсного добору на посаду керівника державного закладу культури, що належить до сфери управління Міністерства культури України» (зі змінами).

Телефон для довідок: (095) 78-16-777, E-mail: verhnrn.dp@vmiskrada.gov.ua.

Дата та місце проведення жеребкування по відбору кандидатів від громадських організацій до складу конкурсної комісії: 20.07.2021 о 15:00 год. за адресою м. Верхівцеве, вул. Центральна, 75.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь