У Верхівцевській територіальній громаді відсвяткували 30 річницю Незалежності України

Дата: 25.08.2021 15:16
Кількість переглядів: 1354

24 серпня на центральному стадіоні міста відбулося святкування 30-ї річниці Незалежності України.

Зранку відбувся турнір з міні-футболу, в якому взяли участь 10 команд. Кращі гравці та вболівальники були нагороджені грамотами.

Не залишилися поза увагою й найменші мешканці громади. Напротязі усього дня їх розважали аніматори, а також працювали дитячі атракціони, тож в цей день на стадіоні не вщухав дитячий сміх та вирували радісні емоції. 

Для присутніх також відбувся демонстраційний виступ козаків "Рух "Козацький гарт", які показали силу волі та неабияку фізичну підготовку, а також влаштували для присутніх веселі змагання.

Урочистості розпочалися з покладання квітів до пам`ятного знаку загиблим захисникам України.

До мешканців територіальної громади та гостей свята з вітальним словом звернувся Верхівцевський міський голова Михайло Світлик. 

Під час урочистого заходу були нагороджені грамотами міського голови кращі працівники структурних підрозділів залізничних підприємств міста, учасники бойових дій на Сході України, сільгоспвиробники, працівники закладів освіти, культури, охорони здоров`я, житлово-комунального господарства та інших сфер діяльності.

Святковий настрій на святі забезпечували вихованці мистецької школи м. Верхівцеве, Будинку дітей та юнацтва та інших закладів. 

Родзинкою свята стала добірка українських пісень від гостей зі столиці - театру пісні "Джерела", які своїми виступами подарували присутнім незабутні враження та задоволення від співу.  Потужній драйв, щирість у спілкуванні з глядачами та професійне багатоголосся не залишили й сумніву, що цей гурт є одним з найкращих!

Фіналом заходів став святковий феєрверк та дискотека.

Висловлюємо щиру вдячність кожному, хто долучився до підготовки та організації свята, всім, хто прийняв участь у святкуванні. Радість, позитивні емоції та щасливі моменти, пережиті разом, згуртовують громаду та роблять її міцною і потужною. І ми це зробили! Це наша незалежність і перемога!Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь