Верхівцевська, Верхньодніпровська міські та Криничанська селищна територіальні громади Дніпропетровської області продовжують роботу над спільним проєктом із виробництва пелет

Дата: 29.12.2021 17:55
Кількість переглядів: 372

20 грудня в онлайн режимі відбулося друге спільне засідання Робочих груп із налагодження співробітництва Верхньодніпровської, Верхівцевської міських та Криничанської селищної територіальних громад Дніпропетровської області в рамках реалізації проєкту «Сприяння всебічному розвитку громад через аналітику, діалог та співпрацю» за підтримки Програми «U-LEAD з Європою», що реалізується відповідно до грантової угоди між Всеукраїнською асоціацією органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України» та Німецьким товариством Міжнародного співробітництва (GIZ).

Експертка проєкту Олена Воронько на початку заходу презентувала підготовлену концепцію співробітництва з урахуванням пропозицій представників громад та технічних вихідних даних щодо можливостей кожної громади розмістити виробничі потужності та забезпечити сировиною виробництво пелет.

Оскільки на сьогодні робота над проєктом вийшла на фінальну стадію, учасники заходу обговорили ключові питання та погодили остаточний проєкт концепції співробітництва.

Так, було вирішено, з урахуванням наявної матеріально-технічної бази та транспортної логістики, розмістити виробництво пелет необхідно на території Верхньодніпровської міської територіальної громади.

Також учасники прийняли рішення більш детально допрацювати питання технічних характеристик необхідного обладнання з виготовлення пелет та визначитися з системою їх зберігання.

Окремим питанням члени робочих груп обговорили можливі джерела фінансування проєкту в т.ч. з Державного фонду регіонального розвитку.

З метою забезпечення проведення громадського обговорення Договору про співробітництво в онлайн-режимі у січні 2002 року, представники громад також прийняли рішення про прискорення робіт із  підключення до платформи електронної демократії E-dem.

До наступної зустрічі члени робочих груп Верхньодніпровської, Верхівцевської міських та Криничанської селищної територіальних громад активно попрацюють над заключною версією проєкту про співробітництво та почнуть підготовку до громадських обговорень у всіх трьох громадах одночасно.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь