ДО УВАГИ ОДНООСІБНИКІВ!

Дата: 19.05.2022 16:11
Кількість переглядів: 337

Нагадуємо, що громадяни, які обробляють свої земельні ділянки самостійно повинні сплачувати:

- земельний податок з громадян за поточний рік;

- податок на доходи фізичних осіб та військовий збір, згідно декларації про майновий стан і доходи, яка подається щорічно за попередній рік.

У зв`язку із запровадженням відповідно до Указу Президента України від 24.02.2022 року №64/2022 на всій території України воєнного стану та з метою забезпечення можливості платникам податків виконати вимоги Податкового кодексу України задекларувати свої доходи, визначити та сплатити податкові зобов`язання відповідно до Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів щодо особливостей оподаткування та подання звітності у період дії воєнного стану» від 03.03.2022 року №2118-IX у випадку відсутності у платника податків можливості своєчасно виконувати свій податковий обов`язок, зокрема щодо дотримання термінів сплати податків та зборів, подання звітності, платники податків звільняються від передбаченої Податковим кодексом відповідальності з обов`язковим виконанням таких обов`язків протягом трьох місяців після припинення або скасування воєнного стану.

Також повідомляємо, що на даний час Державною податковою службою України забезпечується безперебійна робота Електронного кабінету платника податків через який приймаються звіти онлайн із застосування кваліфікованого електронного підпису.

Водночас в такі складні часи для держави потрібною є будь-яка додаткова допомога. У зв`язку з цим, звертаємось до громадян – одноосібників власників земельних ділянок з проханням по можливості здійснювати сплату податків і зборів авансом, у разі неможливості подання декларації про майновий стан і доходи за 2021 рік зараз.

З питання отримання реквізитів для сплати податків звертатися до Центру обслуговування платників Верхньодніпровської ДПІ ГУ ДПС у Дніпропетровській області за адресою: м. Верхньодніпровськ, площа. О. Поля, 2, каб. 3..

Дякуємо всім, хто мав можливість і сплатив податки до бюджету наперед. Саме завдяки вашим зусиллям підтримується економіка, армія і держава! Дякуємо за розуміння та підтримку! Разом ми – сила!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь