Щороку, 1 червня, в Україні відзначається свято - Міжнародний день захисту дітей

Дата: 01.06.2022 08:18
Кількість переглядів: 630

Немає більшого щастя у світі, аніж посмішки дитини. Піклування про підростаюче покоління, його майбутнє - головний обов'язок батьків, суспільства та держави.

Сьогодні перед Україною постають нові виклики у сфері захисту прав дітей у зв'язку  воєнним станом на території  нашої держави. Хіба наші діти мали прокидатися від вибухів та сидіти в підвалах? Тікати з рідного дому, втрачати батьків, помирати від куль та снарядів… Ворог забрав у маленьких українців безтурботне дитинство, але він не може зупинити життя. 

Любі діти! Ви – майбутнє нашої держави, яке формується у сьогоденні. Тож наполегливо оволодівайте знаннями, творчо мисліть, розвивайте свої здібності, щоб стати гідним громадянином України. Нехай ваше дитинство буде яскравим, захоплюючим, сповненим любові, ласки та добра! Зростайте здоровими та радісними.

Шановні батьки! Діти – це диво, яке наповнює життя кожного дорослого щирою радістю і теплотою. Діти так потребують любові, турботи і батьківської ласки! Так хочеться, щоб кожне дитяче серце не було обділене цим  щастям.

Вітаю з днем захисту дітей! Бажаю благополуччя в кожну сім’ю. Щасливих щирих дитячих очей. Здоров’я і достатку, душевної теплоти і сердечності, повноцінної уваги, турботи і розуміння. Бережіть дітей, адже вони наше продовження!

З повагою, міський голова   Михайло Світлик.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь