ВСТУП-2022: 8 ЛИПНЯ РОЗПОЧИНАЄТЬСЯ ПЕРШИЙ ЕТАП ПІДТВЕРДЖЕННЯ УЧАСТІ В ДОДАТКОВІЙ СЕСІЇ НМТ

Дата: 08.07.2022 10:30
Кількість переглядів: 314

Сьогодні, 8 липня 2022 року, розпочинається перший етап підтвердження участі в додатковій сесії НМТ, що триватиме до 18 липня.

Цей етап повинні пройти учасники, які:

  • зареєструвалися в основний період, однак не підтвердили намір взяти участь у основній сесії (21 травня – 7 червня або 21 червня – 7 липня);
  • зареєструвалися в додатковий період реєстрації для участі в додатковій сесії НМТ.

Для участі в додатковій сесії необхідно заповнити спеціальну форму, розміщену на інформаційній сторінці (вкладка «Підтвердження участі в НМТ»), а саме: 

  • вибрати з переліку країну чи регіон України, а також населений пункт, у якому або поблизу якого учасник планує перебувати в період додаткової сесії тестування (16-20 серпня 2022 року); 
  • зазначити прізвище та ім’я;
  • обчислити та правильно ввести результат у відповідне поле, натиснути на кнопку «Взяти участь у НМТ».

Другий етап підтвердження участі в додатковій сесії триватиме 1–10 серпня. З урахуванням населеного пункту, вибраного під час другого етапу підтвердження участі у НМТ, буде здійснено розподіл учасників за тимчасовими екзаменаційними центрами.

З 12 серпня 2022 року, після проходження двох етапів підтвердження участі в НМТ, учасники зможуть завантажити зі вкладки «Місце проведення» запрошення-перепустку, у якій буде зазначено дату, час і місце проведення.

«Додаткова сесія НМТ проходитиме у 21 області України та місті Київ. Наразі неможливо провести НМТ у АР Крим, місті Севастополь, а також Донецькій, Луганській і Херсонській областях», – повідомив Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет.

За кордоном додаткова сесія НМТ відбудеться в Люксембурзі, Греції, Грузії, Естонії, Канаді, Бельгії, Данії, Латвії, Литві, Португалії, Австрії, Болгарії, Молдові, Польщі, Словенії, Хорватії, Словаччині, Сполученому Королівстві Великої Британії та Північної Ірландії, Сполучених Штатах Америки, Туреччині, Угорщині, Німеччині, Фінляндії, Франції, Чехії та Швейцарії.

Нагадаємо, завершився другий етап підтвердження участі в основній сесії НМТ.

Джерело за посиланням: https://mon.gov.ua/ua/news/vstup-2022-8-lipnya-rozpochinayetsya-pershij-etap-pidtverdzhennya-uchasti-v-dodatkovij-sesiyi-nmt

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь