«єРобота»: як отримати гранти на розвиток бізнесу, ІТ-стартапи або навчання

Дата: 11.07.2022 13:44
Кількість переглядів: 308

 За програмою «єРобота» виділяють кошти на створення або розширення підприємств, втілення ІТ-стартапів, навчання у сфері інформаційних технологій. 

Держава прагне підтримати малий та середній бізнес у складні часи, тому запустила програму «єРобота». Кожен бажаючий може подати заявку та спробувати отримати грант. Є декілька грантових програм, на втілення яких передбачили 16 млрд грн. Кошти – від держави та іноземних партнерів.

Зокрема, можна отримати до 8 млн грн на створення або розширення підприємств у сфері переробки. Наприклад – на розвиток меблевого виробництва, дерево чи металообробки. До 250 тис. грн. – щоб розпочати будь-який мікробізнес.

Передбачені й гранти на будівництво нових теплиць – до 7 млн грн. На висадку садів – до 400 тис грн за 1 га. Кошти можна витратити на придбання обладнання.

Щоб скористатися шансом отримати грант, слід подати заявку та представити бізнес-план. Основна вимога – проєкти мають передбачати створення нових робочих місць.

Держава виділятиме кошти й на підтримку ІТ-сектору та стартапів у сфері інформаційних технологій – від 750 тисяч до 3,5 млн грн. Бажаючі розпочати кар’єру у цій галузі зможуть отримати стипендії – до 30 тис грн. Їх можна витратити на оплату школи чи курсів. Здобути професію молодшого розробника, аналітика або графічного дизайнера.

Заявки можна подати на порталі «Дія». Переможців обиратиме спеціальна комісія.

Посилання на джерело: https://adm.dp.gov.ua/news/yerobota-yak-meshkancyam-dnipropetrovshchini-otrimati-granti-na-rozvitok-biznesu-it-startapi-abo-navchannya

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь