На платформі UNITED24 запускається збір коштів на автомобілі швидкої медичної допомоги типу С

Дата: 21.07.2022 16:28
Кількість переглядів: 331

За ініціативи першої леді України Олени Зеленської оголошено благодійний збір на автомобілі швидкої медичної допомоги через платформу UNITED24

Збір коштів на «швидкі» буде проведено й у межах Саміту перших леді та джентльменів, присвяченого питанню повоєнної відбудови України. Подія відбудеться з ініціативи Олени Зеленської 23 липня у форматі телемосту між Україною, Польщею, Бельгією, Великою Британією та США. На Саміті будуть перші особи багатьох країн, міжнародні експерти та селебріті світового рівня, а сама подія транслюватиметься у понад 20 країнах світу – це дасть змогу залучити пожертви з усього світу. 

«Скільки нам потрібно реанімобілів? На сьогодні, за оцінками, чотириста. Чи достатньо цього? Не певна. Війна не закінчується. Реанімобілі рятують людей під обстрілами, вивозять поранених дорогами, які розбиті снарядами. Лікарі ризикують своїм життям і разом з автівками фактично стають учасниками бойових дій», — зазначила Олена Зеленська. 

Слід зазначити, що швидкі медичної допомоги типу С – це реанімобілі, обладнані всім необхідним для швидкого та безпечного транспортування до лікарні важкопоранених. Ці машини можуть проїжджати дорогами, розбитими снарядами, а отже рятувати життя людей у гарячих точках.

Долучитися до збору коштів може кожний охочий, зробивши пожертву на фандрейзинговій платформі UNITED24

Джерело за посиланням: https://moz.gov.ua/article/news/na-platformi-united24-zapuskaetsja-zbir-koshtiv-na-avtomobili-shvidkoi-medichnoi-dopomogi-tipu-s

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь