З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ!

Дата: 24.08.2022 07:59
Кількість переглядів: 314

Шановна громадо!

24 серпня ми святкуємо важливе державне свято – День Незалежності. 2022 року українці святкують 31-у річницю становлення нашої держави.

Цьогоріч День Незалежності України дуже особливий. Україна перебуває у стані повномасштабної війни і ми відзначаємо державне свято під звуки сирен. Проте ми знаємо, що боремося за гідну справу, кожен на своєму фронті захищає рідну землю. Майбутнє України, примноження її здобутків, зміцнення державності залежить від кожного з нас, нашої націленості на боротьбу та наполегливої праці. Нас не зламає жоден ворог, бо наша сила – у нашій єдності!

 

Незалежність це – найвагоміше надбання, здобуте наполегливою боротьбою і невтомною працею, омріяне в думках численних поколінь багатовікової історії свободолюбної нашої країни. Ми не маємо права її втратити, а зобов’язані виправдати надії наших великих попередників та збудувати державу такою, щоб наші діти та внуки могли гордитися нею, живучи в у єдності, гармонії та достатку.
Нехай це свято, День Незалежності України, вселяє гордість за величний український народ, нашу країну, об’єднує всіх українців, дарує усім нам світлі надії, щоденні звершення та впевненість у завтрашньому дні.

Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь