Долучайтеся до нового опитування в Дії — оберіть дату святкування Різдва

Дата: 26.12.2022 08:52
Кількість переглядів: 234

Напередодні зимових свят проводиться опитування, щоб дізнатися, коли українці святкують Різдво. Обрати свій варіант у Дії можна з 24 до 30 грудня.

Зараз в Україні офіційно відзначають Різдво в обидві дати. Проте все більше людей переходять на святкування в грудні. Міністерство культури та інформаційної політики ініціювали опитування в Дії, щоб дізнатися настрої українців та визначити, якій даті для святкування вони віддають перевагу. 

«Опитування в застосунку стали унікальним кейсом, коли за кілька кліків українці можуть поділитися думкою з певного питання. За рік команда Мінцифри провела вісім опитувань. Нещодавно вперше в історії в Дії обрали представника України на Євробачення. Наша команда продовжує працювати над розвитком електронної демократії в Дії», — зазначив Віцепрем'єр-міністр — Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров. 

Щоб взяти участь в опитуванні:

  • авторизуйтесь у Дії;

  • натисніть Послуги та виберіть Опитування;

  • проголосуйте за один із варіантів. 

Це все! Ваш голос враховано. 

«Для України дотримання юліанського календаря є ще й спадщиною російської імперії, яка відмовлялась переходити на григоріанський календар. Лише після падіння імперії, у 1918 році Українська Народна Республіка перейшла до григоріанського календаря. У той самий час від юліанського календаря відмовились і більшовики. Однак російська церква, всупереч цьому переходу, й далі користується юліанським календарем. Склалася ситуація, коли у звичайному житті люди користуються новим стилем, а церква продовжує жити за старим», — сказав Міністр культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко. 

Опитування в Дії реалізоване Мінцифрою за ініціативи Міністерства культури та інформаційної політики.

Джерело за посиланням: https://thedigital.gov.ua/news/doluchaytesya-do-novogo-opituvannya-v-dii-oberit-datu-svyatkuvannya-rizdva

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь