Флешмоб вертепів та обрядових композицій «З Різдвяною зіркою до Перемоги»

Дата: 26.12.2022 09:20
Кількість переглядів: 93

Вже більше п’яти років Софіївська громада Криворізького району проводить фестиваль «Різдвяна зірка». Він об’єднує творчі колективи та талановитих людей зі всього світу. У своїх роботах і виступах вони популяризують українські традиції. Цьогоріч через війну в Україні від формату конкурсу відмовилися. Та закликають усіх до флешмобу.

«Через вторгнення окупантів в Україну фестиваль пройде у форматі флешмобу «З Різдвяною зіркою до Перемоги». Ми не дозволимо ворогу знищити нашу ідентичність, адже ми незламні і нескорені. Підтримаймо разом наших захисників піснею і словом», – закликав голова Софіївської громади Петро Сегедій. 

Розпочнеться флешмоб вже цієї неділі – 25 грудня. Для участі у ньому свій різдвяний вертеп чи обрядову композицію необхідно відзняти на відео. Тривалість запису не більше п’яти хвилин.

Після – розмістити на сторінці своєї громади чи особистій у Facebook. Вказати назву та керівника колективу. А ще – населений пункт, район і область. Обов’язково прописати хештег #РіздвяназіркаСофіївка.

Флешмоб триватиме до 19 січня 2023 року. Долучитися запрошують, як досвідчених учасників фестивалю, так і новачків. Мета заходу – об’єднати світ навколо українських традицій та підтримати кожного, хто нині виборює перемогу.

Комунікаційний партнер фестивалю – Програма «U-LEAD з Європою» та її регіональний офіс у Дніпропетровській області.

Посилання на джерело: https://adm.dp.gov.ua/news/z-rizdvyanoyu-zirkoyu-do-peremogi-na-dnipropetrovshchini-zapuskayut-fleshmob-vertepiv-ta-obryadovih-kompozicij


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь