Шановна громадо! Сьогодні ми попрощалися з загиблим Захисником України головним сержантом Штраусом Віктором Павловичем.

Дата: 16.01.2023 16:53
Кількість переглядів: 183

Він загинув 11 січня 2023 року під час виконання бойового завдання в Бахмутському районі, в найболючішій рані нашої Батьківщини. Народився Віктор 05.02.1976 року у с. Виноградне, Одеської області. З 1994 постійно проживав у місті Верхівцеве. До 2020 року служив в Державній службі з надзвичайних ситуацій на посаді старшого сапера.

У 2014 - 2018 роках безпосередньо брав участь в Антитерористичні операції на території Донецької та Луганської областей. За час проходження служби був нагороджений відзнакою Президента України «За участь в антитерористичній операції», медаллю Міністерства України з питань надзвичайних ситуацій «Учаснику ліквідації надзвичайної ситуації», нагрудними знаками «За розмінування» ІІ ступеня та «Ветеран війни – Учасник бойових дій», почесними відзнаками «За відвагу в надзвичайній ситуації».

З 25 лютого 2022 року - самого початку повномасштабного вторгнення росії, Віктор став на захист своєї землі в лавах ЗСУ. Ворог відібрав його життя, лишивши самотніми дружину, доньку, сина, батьків.

Виcловлюємо щирі співчуття дружині загиблого Оксані, доньці Крістіні, сину Максиму та усім рідним та близьким загиблого. Ми низько вклоняємося батькам, що виростили та виховали такого сина – незламного героя України. Нехай Бог допоможе вам пережити біль непоправної втрати.

Клята війна забрала життя мешканця нашого міста, люблячого сина і батька, свідомого громадянина і хороброго воїна. Але герої не вмирають. Вони завжди житимуть у наших серцях.

СЛАВА УКРАЇНІ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь