1 млн LED-ламп, які знизять навантаження на енергосистему: подайте заявку на обмін старих ламп розжарювання на енергоощадні в Дії

Дата: 22.03.2023 14:15
Кількість переглядів: 75

Наразі у відділеннях Укрпошти доступні ще 11 мільйонів енергоощадних ламп для обміну. Кожна LED-лампа знижує навантаження на українську енергосистему і допомагає зберегти світло. Подавайте заявку на обмін у  Дії, а потім отримайте лампи у відділеннях Укрпошти. 

Зверніть увагу, що з 22 березня програма буде доступна в окремих відділеннях Укрпошти. Їх перелік зможете знайти в Дії під час подання заявки на обмін. Або ж уточнити можливість обміну безпосередньо у вашому відділенні. 

Загалом програма охопила 23 тисячі населених пунктів: від обласних центрів до невеличких сіл. З початку програми  майже 3 млн жителів нашої країни обміняли у відділеннях Укрпошти близько 14 млн ламп. Тим самим знизили споживання електроенергії. 

Через Дію замовили понад 5,5 млн енергоощадних лампочок на обмін.

Щоб подати заявку в застосунку:

  • авторизуйтесь у Дії;

  • виберіть Послуги – Обмін лампочок;

  • вкажіть контактний номер телефону та відділення Укрпошти, у якому бажаєте отримати лампи;

  • зазначте тип та кількість світлодіодних ламп, які бажаєте отримати.

Також ви можете долучитися до обміну ламп без попередньої реєстрації. Для цього зверніться безпосередньо у відділення Укрпошти з паспортом, РНОКПП та лампами для обміну. 

Програма Обміну лампочок підтримана Європейським Союзом у відповідь на заклик Президента Зеленського та реалізується Міністерством економіки, Міністерством цифрової трансформації, АТ «Укрпошта» в усіх регіонах України, крім зони бойових дій та тимчасово окупованих територій. Програма, фінансована ЄС, є складником підтримки Європейським Союзом українського енергетичного фронту.

Посилання на джерело: https://thedigital.gov.ua/news/11-mln-led-lamp-yaki-znizyat-navantazhennya-na-energosistemu-podayte-zayavku-na-obmin-starikh-lamp-rozzharyuvannya-na-energooshchadni-v-dii

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь