Українські міста-герої, які ми обов'язково відбудуємо

Дата: 30.03.2023 11:41
Кількість переглядів: 85

Волноваха, Гостомель, Буча, Ірпінь, Маріуполь, Херсон, Чернігів, Харків – міста-герої, міста героїв. Саме вони наразі взяли на себе головний удар ворога – їхнім жителям доводилося цілодобово сидіти у темних підвалах, зливати воду з радіаторів та евакуюватися під обстрілами, щоб залишитися живими. 

За рік війни були понівечені десятки міст. А від деяких залишилися лише попелища. Але українці пам’ятають подвиги своїх героїв. І людей, і цілих міст.

Вся країна обов'язково відновить і відбудує кожну зруйновану будівлю, адже ми знаємо, наскільки важливий для українця рідний дім.

Міста Героїв – це міста конкретних людей, які проявили сміливість, не залишили ближніх та вірили в Україну й долали ворога.

Війна з Росією обов’язково закінчиться нашою перемогою. До дому – до України обов’язково повернуться усі окуповані міста і села, Крим. На місті руїн – збудуються нові будинки, відновиться вся інфраструктура, виростуть дерева і сади. Так буде! Бо є український нарід – волелюбний і незламний, сильний духом, мужній і безстрашний!

Слава Україні!

Героям Слава!

#МістаГероїв

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь