«ГВАРДІЯ НАСТУПУ»: ВМОТИВОВАНІ ДОБРОВОЛЬЦІ — Є, ПОВЕРНЕННЯ СВОГО — БУДЕ!

Дата: 18.04.2023 09:47
Кількість переглядів: 79

Остаточно вигнати ворога з нашої землі зможуть тільки вмотивовані захисники. Вони зміцнять українські сили під час майбутнього наступу та звільнення територій від ворога.

Вступити до «Гвардії наступу» запрошують усіх, хто бажає відвоювати території України та наблизити перемогу.  Адже головне завдання майбутніх бійців – штурмові дії та деокупація українських територій.

Добровольці самостійно обирають напрям діяльності і проходять ряд співбесід, військово-лікарську комісію, тести на психологічний та фізичний стан. Навчання триватимуть близько двох місяців, залежно від обраного напрямку і прогнозованих завдань. Це специфічна служба і підготовка команди — так само важлива, як і бойові задачі. Доступними будуть кращі інструктори, навчання на сучасній техніці та новому озброєнні. Рік боротьби навчив українських військових ефективному плануванню, креативному використанню ресурсів і веденню війни, зберігаючи своїх людей та власну інфраструктуру.

Подати анкету добровольцям можна через офіційний сайт https://storm.mvs.gov.ua/. Детальну інформацію щодо діючих центрів можна буде дізнатися на офіційному сайті або за номером “гарячої лінії” 080 010 00 20.
     Набір у Гвардію наступу триває. Відбираються найкращих серед наймотивованіших. Долучайтесь. Творимо перемогу України разом!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь