Ветерани та родини захисників можуть отримати гранти за програмою «єРобота»

Дата: 17.04.2023 12:00
Кількість переглядів: 102

Учасники бойових дій, люди з інвалідністю внаслідок війни та їхні родини можуть отримати грант за програмою «єРобота» до 1 млн грн на створення або розвиток власної справи. 

«Урядова програма «єРобота» розширилася. Запустили нові грантові програми для ветеранів та їхніх родин. Вони можуть отримати від 250 тис грн до 1 млн грн на започаткування або розвиток бізнесу. Основна вимога – створення нових робочих місць», – зазначила начальниця відділу департаменту економічного розвитку Дніпропетровської ОВА Алла Кефель.

Є три грантові програми. Перша – для ветеранів. Вони можуть отримати 250 тис грн, якщо працевлаштують одну людину.  

Друга програма – для чоловіків або дружин захисників. Держава виділить 500 тис грн на розвиток сімейного бізнесу, якщо він передбачає створення двох робочих місць.

1 млн грн – для учасників бойових дій, що зареєстровані як ФОП. Вимога –працевлаштувати чотири людини.

Щоб долучитися, слід подати заявку через портал «Дія» та презентувати бізнес-план. Взяти участь запрошують досвідчених підприємців та новачків. Деталі – на сайті.

За грантові кошти можна придбати обладнання, сировину, матеріали, витратити їх на оренду приміщення чи транспорту, оплату послуг маркетингу та реклами.

Учасники програми можуть безкоштовно пройти навчання з основ підприємництва та отримати консультації у регіональних центрах зайнятості.

Посилання на джерело: https://adm.dp.gov.ua/news/veterani-ta-rodini-zahisnikiv-mozhut-otrimati-granti-za-programoyu-yerobota

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь