Штурмові бригади «Гвардії наступу» продовжують формувати резерви для звільнення тимчасово окупованих територій.

Дата: 19.04.2023 11:04
Кількість переглядів: 78

У бригадах Нацгвардії триває активна фаза підготовки бійців, відібрані добровольці вже готуються до контрнаступу на полігонах. Серед добровольців чимало тих, хто вже має бойовий досвід, але здебільшого це громадяни з цивільною спеціальністю. 

«Дуже багато добровольців доєдналося, з початку були кадрові військові, які пішли або на пенсію, або з якихось певних причин покинули лави Збройних сил, Національної гвардії, Національної поліції. Потім доєдналися добровольці, які виявили бажання захищати нашу країну, нашу свободу, нашу незалежність. Вразило, що люди попри великий ризик життю і здоров’ю, на загрозу загинути, виконували завдання, деякі навіть не мали ані бойового досвіду, ані практичного досвіду, навіть не тримали зброї в руках. Люди, які стали на захист нашої Батьківщини пліч-о-пліч зі мною, з побратимами заслуговують великої поваги та великої шани», – зазначив командир 3 бригади оперативного призначення «Спартан» полковник Вадим Гладков.

Командир роти зазначає, що добровольці проходять ту саму підготовку, що проходять всі контрактні військовослужбовці, але з більшим нахилом на базові навички, починаючи від ТТХ зброї, спорядження магазинів до тих вправ, які виконують контрактні військовослужбовці, які проходять службу у підрозділі близько трьох-чотирьох років.

Гвардійці бригади «Спартан» є питомою складовою Сил Оборони України. Вони професійно нищать російських загарбників на східних рубежах й відчайдушно б’ються за волю та суверенітет українських земель.

Штурмова бригада «Спартан» – об нас ламається ворог!

Вступай і наступай!

Заповнюй анкету на сайті https://storm.mvs.gov.ua/

За матеріалами Східного територіального управління НГУ: https://ngu.gov.ua/dobrovolczi-gvardiyi-nastupu-hto-vony-ta-yak-trenuyutsya-video/

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь