З ТУРБОТОЮ ПРО ВЕТЕРАНІВ

Дата: 21.04.2023 13:56
Кількість переглядів: 63

Днями заступник начальника управління – начальник відділу кар’єрного консультування Верхньодніпровського управління Кам’янської філії Дніпропетровського обласного центру Наталія ТОРЧЕВСЬКА провела робочу зустріч з начальником Центру надання адміністративних послуг Верхньодніпровської міської ради Мариною КОВАЛЕНКО.

Фахівцями були обговорені основі напрями нової державної ветеранської політики, які передбачають надання сучасних і дієвих інструментів ветеранам війни, членам їхніх родин, Захисникам і Захисницям України для успішної самореалізації після повернення до мирного життя. Серед іншого - це проект «Я – Ветеран» –  єдине вікно для захисників і їхніх рідних, а ще – сімей загиблих бійців. Сервіс передбачає широкий спектр послуг – адміністративних, житлових, земельних та освітніх. Фахівці допомагатимуть й у питаннях реабілітації і оздоровлення, працевлаштування та розвитку власної справи. 

 Ветерани часто звертаються до центрів зайнятості, коли після служби повертаються до своїх громад і намагаються знайти нове покликання для себе. На цьому етапі повернення до мирного життя їм важливо розуміти, як можна застосувати свій військовий досвід у роботі. 

Спільними зусиллями фахівців Державної служби зайнятості та ЦНАПу ми маємо зробити все належне, щоб після повернення українських Захисників і Захисниць з війни їм було комфортно інтегруватися до своїх сімей, громад та економіку. Невпинно працюємо над цим.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь