«Ти як?» — головне запитання Всеукраїнської програми ментального здоров’я.

Дата: 24.04.2023 11:35
Кількість переглядів: 88

Усе починається з нього. Далі будуть відповіді — хороші й погані, складні і прості, страшні й надихаючі. Але «Ти як?» — точка відліку.

Витримка — наша броня. Але так виходить, що ненадійна. Бо психологи кажуть про наш стан інше. За нашим мужнім «я ок» багато чого далеко не ок. За результатами опитувань, понад 90% українців за час російського вторгнення мали прояви хоча б одного із симптомів тривожного розладу. Зовні — дорослі, виважені, відважні люди. Усередині — поранені і потребують допомоги. І в той же час третина українців схильна применшувати свої ментальні проблеми: мовляв, не до того під час війни. Але душевний стан і сила жити — не те, що можна відкладати до перемоги.

Тож місія Всеукраїнської програми ментального здоров’я — зробити психологічну допомогу такою ж доступною і повсюдною, як і загальномедичну. 

Всеукраїнська програма ментального здоров’я «Ти як?», за ініціативою першої леді Олени Зеленської, допоможе знаходити в собі сили щодня. Ця програма також покликана створити систему сервісів і послуг, які зможуть різними способами та дієвими механізмами підтримати людину, коли вона не справляється самостійно.

Дієві техніки, корисні контакти та більше інформації можна знайти за посиланням: https://howareu.com/

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь