Сьогодні всесвітній день охорони праці. Відзначається щорічно з 2003 р. за ініціативою Міжнародної організації праці (МОП)

Дата: 28.04.2023 15:39
Кількість переглядів: 57

Щороку 28 квітня Україні відзначається День охорони праці. Цьогоріч, він присвячений безпечному та здоровому робочому середовищу як фундаментальному принципу та праву на роботі.

Однак, з початком повномасштабної збройної агресії рф, тисячі працівників втратили можливість працювати у безпечних та здорових умовах, хоча цінність результатів будь-якої трудової діяльності не може бути вище цінності здоров’я та життя працівника.

Герої України борються за нашу свободу на передовій, але і мільйони працівників допомагають їм у тилу – підтримують економіку та критичну інфраструктуру, рятують життя, пишуть необхідні закони. На усіх фронтах б'ються за справедливе покарання агресора!

Праця в умовах воєнного стану пов’язана з великою кількістю нових, в тому числі смертельно небезпечних чинників, що призводять до погіршення умов праці в усіх галузях економіки. Україна несе великі втрати в цій війні і ці втрати збільшуються внаслідок загибелі працівників на робочих місцях.

В умовах військової агресії окупантів сьогодні продовжують працювати тисячі підприємств та мільйони наших співвітчизників. Детальнішу інформацію про організацію безпечних умов праці можна отримати на офіційному сайті Держпраці, та на інформаційному порталі pratsia.in.ua.

Висловлює подяку всім, хто стоїть на варті безпеки праці, за комфорт і безпеку на роботі! Ваша праця не завжди помітна, але вкрай важлива, тому що націлена на збереження найдорожчого, що може бути у людини, – життя та здоров'я!

Намагаємося працювати безпечно, навіть, в умовах війни. Нехай ваша праця високо цінується, здоров’я буде міцним, а в сім’ях панує взаєморозуміння і любов. Бережімо себе, рідних і всю Україну!

За матеріалами Урядового порталу: https://www.kmu.gov.ua/news/28-kvitnia-vidznachaiut-vsesvitnii-den-okhorony-pratsi

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь