Щодо розширення проєкту «єРобота»

Дата: 05.05.2023 11:35
Кількість переглядів: 135

Уряд розширив проєкт «єРобота» та запускає нові грантові програми для ветеранів на започаткування або розвиток власного бізнесу.

Гранти доступні для учасників бойових дій, осіб з інвалідністю внаслідок війни та членів їх сімей. Отримане фінансування надасть змогу почати власну справу або розширити бізнес усім, хто має план, необхідні навички та бажання.

Заяви на отримання грантів можна подавати з через портал Дія.

Обов’язковою умовою надання грантів є створення нових робочих місць!

Які суми та хто може отримати?

- 250 тис. гривень – для учасника бойових дій та/або особи з інвалідністю внаслідок війни за умови створення одного робочого місця;

- 500 тис. гривень – для члена сім’ї учасника бойових дій та/або особи з інвалідністю внаслідок війни за умови створення двох робочих місць;

- 1 млн гривень – для учасника бойових дій та/або особи з інвалідністю внаслідок війни, які зареєстровані як ФОП не менше ніж 3 роки, за умови створення чотирьох робочих місць, мінімум 2 з яких займуть ветерани або особи з інвалідністю внаслідок війни.

Гранти на 500 тис. грн та 1 млн грн надаватимуться за умови співфінансування з отримувачем у співвідношення 70/30, тобто отримувач гранту має вкласти у свою справу 30% власних коштів, 70% коштів надасть держава у вигляді гранту.

Кошти допоможуть покрити витрати на обладнання, транспорт, приміщення, ліцензійне програмне забезпечення, рекламу та інші потреби

Рішення про надання гранту приймається Державна служба зайнятості після отриманої інформації від банку, перевірки репутації та відомостей у заяві, а також результатів співбесіди з отримувачем, проведеної регіональним центром зайнятості.

Також одержувачі грантів Дніпропетровщини зможуть пройти платне або безоплатне навчання з основ підприємницької діяльності, отримати консультації у Дніпропетровському обласному центрі зайнятості та/або через портал Дія.Бізнес.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь