Сьогодні в Україні відзначають День матері.

Дата: 14.05.2023 08:13
Кількість переглядів: 46

Мати – як багато сенсів і почуттів вміщується в це коротке слово. В ньому все: і безмежна жертовна любов, і добро й ласка, і найтепліші обійми, і найрідніші очі, і лагідна посмішка, і рідна домівка, і безтурботне дитинство... Материнство – маленький подвиг. Нескінченне терпіння, віддача, любов, ніжність, мудрість.

Мама - найважливіша людина в нашому житті, яка завжди підтримає і любитиме свою дитину. День матері називають святом вічності. Це зворушливе свято, тому що більшість із нас через усе життя несе образ люблячої й турботливої ​​мами. 

Сьогодні материнське серце всіх українок дуже вистраждане, зранене й болить. Вони  переживають найстрашніші часи жорстокої війни, рятуючи й ховаючи від куль своїх дітей, турбуючись про рідних, близьких. Материнське серце разом з воїнами на фронті. Воно – завжди поруч з пораненими у шпиталях та з тими, хто опинився в полоні.

В цей день ми від усієї душі вітаємо дорогих мам з їх святом. Хай світлом і добром відгукуються в душах дітей ваші нескінченні турботи, терпіння, любов і відданість. Дякуємо за вашу безмежну любов, самопосвяту, виховання та все те добро, яке ви зробили і робите для нас – своїх дітей. 

З особливою вдячністю вітаємо матерів, чиї діти захищають нас від російської агресії та всіх українських жінок-воїнів на фронті оборони України та у тилу. Дякуємо вам за ваших синів та дочок, які зараз мужньо захищають Батьківщину!

 Бережімо та шануймо наших матерів! Зі святом, Мати-Україно!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь