Міський голова Михайло СВІТЛИК провів чергову щотижневу нараду з керівниками виконавчих органів ради.

Дата: 29.05.2023 11:35
Кількість переглядів: 33

На нараді заслухав звіт начальника відділу соціального захисту населення про використання коштів субвенції з обласного бюджету бюджетам територіальних громад на виконання доручень виборців депутатами обласної ради у 2023 році. Згідно звіту 30 тис. грн. субвенції вже освоєно та було спрямовано на надання матеріальної допомоги вразливим верствам населення громади. Наразі очікується надходження ще 20 тис. грн. на ці цілі.

Начальник відділу ЦНАП доповів про стан наповнення актуальною інформацією Реєстру Верхівцевської територіальної громади. За минулий тиждень до Реєстру було внесено відомості про 240 мешканців громади. Робота з наповнення Реєстру триває.

Начальник Служби у справах дітей повідомила про заходи з підготовки до Дня захисту дітей. В рамках підготовки було організовано безкоштовні розваги для 40 дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, які виховуються в сім'ях опікунів, піклувальників, прийомних батьків та батьків-вихователів на території Верхівцівської громади та придбано солодощі для діточок вразливих верств населення.

Міський голова доручив головному архітектору та начальнику відділу освіти взяти під особистий контроль та проінформувати про стан та терміни проходження експертизи проєкту з утеплення фасаду Верхівцевського ліцею № 2.

Також повідомив про скликання 30 травня позачергової сесії міської ради та зобов`язав секретаря ради вжити усіх організаційних заходів для її проведення.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь