23 червня 2023 року Верхівцівська громада попрощалася з земляком, світлою і життєрадісною людиною, мужнім воїном і Захисником України Олексієм ЗВАРІЧЕМ.

Дата: 26.06.2023 08:51
Кількість переглядів: 83

Олексій загинув 19 червня 2023 року під час артилерійського обстрілу в с. Діброва, Сєвєродонецького р-ну, Луганської обл. при здійсненні заходів із забезпечення оборони України.

З початку повномасштабного вторгнення росії в Україну, 16 березня 2022 року, Олексій вступив до лав ЗСУ. Служив на посаді командира відділення розвідки. За час проходження служби, за особисту мужність і вірність військовій Присязі, був нагороджений "Знаком Пошани" Міністерства оборони України та відзнакою начальника розвідувального управління штабу оперативного командування "Південь". Але клята війна забрала життя люблячого чоловіка, батька, сина та брата....

Висловлюємо щирі співчуття рідним, друзям та побратимам загиблого. Розділяємо ваш біль та схиляємо голови в глибокій скорботі.

Вічний спокій душі та слава воїнові, який ціною власного життя боронив Україну до останнього подиху!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь