🍀 Чиста громада починається з кожного її жителя!!! 🍀

Дата: 03.07.2023 14:11
Кількість переглядів: 84

Фото без опису

👨‍👩‍👧🌳🏡 Громада – це тисячі дворів та приватних будинків, одна спільна, велика оселя для кожного верховчанина. Чистота громади - це спільна справа, яка починається із сумлінного ставлення її мешканців до довкілля, поваги до себе та оточуючих, злагодженої роботи комунального підприємства, місцевої влади та пересічних громадян.

‼️ Наразі в громаді склалася складна ситуація з оплатою за вивезення твердих побутових відходів або розміщення їх на звалищі. Станом на 03 липня 2023 року договір на послугу укладено лише з 15 % ❗️ населення та двома сільськогосподарськими підприємствами.

✅ Адміністрація Верхівцевської міської ради наголошує, що на виконання Закону України «Про житлово-комунальні послуги» споживачі зобов'язані укласти договір на вивезення твердих побутових відходів та здійснювати оплату таких послуг. У зв'язку з цим з 1 січня 2023 року укладання договору на вивіз твердих побутових відходів є ОБОВ'ЯЗКОВИМ для всіх. Відсутність договору на вивезення побутових відходів у фізичної особи, юридичної особи, підприємця є прямим порушенням Законів України «Про відходи», «Про житлово-комунальні послуги», «Про благоустрій населених пунктів» та тягне за собою адміністративну відповідальність 👮.

🚓 При виявленні фактів порушення Правил благоустрою, адміністративна комісія при виконавчому комітеті Верхівцевської міської ради має право складати протоколи, в яких фіксуватимуться дані порушення і на підставі яких буде відкриватись адміністративна справа. Згідно ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою, правил благоустрою населених пунктів» тягнуть за собою накладення штрафу від двадцяти до вісімдесяти неоподаткованих мінімумів доходів громадян, і на посадових осіб, громадян-суб'єктів підприємницької діяльності – від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян 💱.

📢 Шановна громадо!

📑 🤝Наголошуємо на необхідності укладання договорів на вивезення або розміщення твердих побутових відходів з Комунальним підприємством «Верхівцевське житлово-комунальне господарство» Верхівцевської міської ради», що знаходиться за адресою: м.Верхівцеве, вул.Нова, 52А.

Ми всі прагнемо перемоги 💪 і попри війну, як хороші господарі 👫, працюємо над тим, щоб наша громада була чистою 🚮 та охайною 🏡.

🇺🇦 Все буде Україна!!!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь