🍀 Чиста громада починається з кожного її жителя!!! 🍀

Дата: 03.07.2023 14:11
Кількість переглядів: 70

Фото без опису

👨‍👩‍👧🌳🏡 Громада – це тисячі дворів та приватних будинків, одна спільна, велика оселя для кожного верховчанина. Чистота громади - це спільна справа, яка починається із сумлінного ставлення її мешканців до довкілля, поваги до себе та оточуючих, злагодженої роботи комунального підприємства, місцевої влади та пересічних громадян.

‼️ Наразі в громаді склалася складна ситуація з оплатою за вивезення твердих побутових відходів або розміщення їх на звалищі. Станом на 03 липня 2023 року договір на послугу укладено лише з 15 % ❗️ населення та двома сільськогосподарськими підприємствами.

✅ Адміністрація Верхівцевської міської ради наголошує, що на виконання Закону України «Про житлово-комунальні послуги» споживачі зобов'язані укласти договір на вивезення твердих побутових відходів та здійснювати оплату таких послуг. У зв'язку з цим з 1 січня 2023 року укладання договору на вивіз твердих побутових відходів є ОБОВ'ЯЗКОВИМ для всіх. Відсутність договору на вивезення побутових відходів у фізичної особи, юридичної особи, підприємця є прямим порушенням Законів України «Про відходи», «Про житлово-комунальні послуги», «Про благоустрій населених пунктів» та тягне за собою адміністративну відповідальність 👮.

🚓 При виявленні фактів порушення Правил благоустрою, адміністративна комісія при виконавчому комітеті Верхівцевської міської ради має право складати протоколи, в яких фіксуватимуться дані порушення і на підставі яких буде відкриватись адміністративна справа. Згідно ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою, правил благоустрою населених пунктів» тягнуть за собою накладення штрафу від двадцяти до вісімдесяти неоподаткованих мінімумів доходів громадян, і на посадових осіб, громадян-суб'єктів підприємницької діяльності – від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян 💱.

📢 Шановна громадо!

📑 🤝Наголошуємо на необхідності укладання договорів на вивезення або розміщення твердих побутових відходів з Комунальним підприємством «Верхівцевське житлово-комунальне господарство» Верхівцевської міської ради», що знаходиться за адресою: м.Верхівцеве, вул.Нова, 52А.

Ми всі прагнемо перемоги 💪 і попри війну, як хороші господарі 👫, працюємо над тим, щоб наша громада була чистою 🚮 та охайною 🏡.

🇺🇦 Все буде Україна!!!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь