Мешканці Дніпропетровщини можуть безкоштовно отримати 45 препаратів інсуліну

Дата: 04.07.2023 10:57
Кількість переглядів: 50

Мешканці Дніпропетровщини за програмою реімбурсації можуть отримати 72 препарати інсуліну. 45 з них – безкоштовно. Ліки відпускають у понад 1,2 тис аптеках регіону. Про це повідомили в обласній військовій адміністрації. 

«Пацієнти з цукровим діабетом можуть отримати інсулін безкоштовно або зі знижкою за програмою реімбурсації. Відпускають препарати за електронними рецептами в аптеках, які уклали договір з НСЗУ. Загалом в регіоні таких понад 1200. Впізнати їх можна за позначкою «Доступні ліки. +Інсуліни», – зазначив начальник відділу департаменту охорони здоров’я Дніпропетровської ОВА Роман Стороженко.

Щоб отримати рецепт, спочатку зверніться до ендокринолога. Він визначить індивідуальний план лікування, тип препарату, дозування та видасть е-рецепт. Скористатися ним можна протягом 30 днів. Подальші рецепти зможе виписати терапевт або сімейний лікар.

Посилання на джерело: https://adm.dp.gov.ua/news/meshkanci-dnipropetrovshchini-mozhut-bezkoshtovno-otrimati-45-preparativ-insulinu

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь