Співак Коля Сєрга написав пісню-гімн для Бригади Нацгвардії "РУБІЖ"

Дата: 13.07.2023 09:34
Кількість переглядів: 123

Коля Сєрга не раз приїжджав до бійців Бригади швидкого реагування під Бахмут підтримати бойовий дух піснями під гітару і разом з командирами підрозділу виникла ідея створити пісню для підрозділу. Поки визрівав текст, Бригада встигла увійти до Гвардії наступу під символічною назвою «Рубіж», в межах якої підрозділ доукомплектувався та доозброївся для звільнення окупованих територій на ввіреному напрямку.

Рубіж — це відсилка не лише до того, що підрозділ постійно стримував ворожий натиск на передових рубежах, а й до одної з головних сторінок бойової звитяги Бригади — понад 70-денної оборони міста Рубіжне на початку Великої війни.

Довідково. 24 лютого під час повномасштабного вторгнення частина Бригади зустріла і зіпсувала головний план ворога в аеропорту «Антонов» у Гостомелі, куди був направлений найбільш масований авіаналіт російських десантників. Головний бойовий кулак підрозділу в цей час стримував жахливий масовий наступ російських сил на перших рубежах у Луганщині в районах Попасної, Рубіжного, Сєвєродонецька, Лисичанська.

За місяці пекельних боїв оборони бригада настільки виснажила й перемолола окупаційні сили, що вони не змогли більше наступати такими темпами далі й війна перейшла на інший темп і в інший етап. Після цього військові брали участь в контрнаступі на Донеччині, звільненні Лиманщини, обороні на Світлодарському й Бахмутському напрямах. На момент виходу пісні воїни Бригади швидкого реагування «Рубіж» знищують ворожі сили під Бахмутом та готуються до звільнення окупованих територій та повернення законних рубежів. І ця пісня лиш додасть їм та всім захисникам України запалу та сил.

Ми всі воюємо на своїх рубежах. У когось вони територіальні, в когось — культурні, але у всіх — це війна на рубежі можливостей. Заради спільної перемоги і миру в Україні!

Відеоролик доступний за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=wGSqoBKd4gM

Посилання на джерело: https://ngu.gov.ua/rubizh-spivak-kolya-syerga-napysav-pisnyu-gimn-dlya-brygady-naczgvardiyi/

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь