У липні зі скасуванням карантину в Україні поновили строки, в які слід вклеїти нове фото в паспорт.

Дата: 20.07.2023 09:07
Кількість переглядів: 64

На час пандемії коронавірусу строків, в які слід вклеїти фото в паспорт, можна було не дотримуватися. З 1 липня Уряд скасував карантин, і їх поновили. 

Ці норми стосуються тих, кому з 13 березня 2020-го до 24 січня 2022 року виповнилося 25 чи 45 років. А саме – хто протягом місяця після дня народження не поновив світлину. Зробити це необхідно до 1 серпня. В іншому разі паспорт-книжечка стане недійсною, а замінити його можна буде тільки на ID-картку.

Не обов’язково вкладатися в терміни вклеювання фото тим, хто відзначив день народження під час великої війни та за місяць до її початку. Зробити це можна буде вже після скасування воєнного стану – протягом 30 днів.

Цьогоріч Державна міграційна служба в Дніпропетровській області надала майже 200 тис адмінпослуг. Зокрема, поновили світлину в паспорті понад 18 тис людей.

Посилання на джерело: https://adm.dp.gov.ua/news/komu-i-v-yakij-strok-potribno-vkleyiti-foto-v-pasport-novovvedennya-cherez-skasuvannya-karantinu

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь