У Дніпрі відкрили центр правової допомоги

Дата: 21.07.2023 10:47
Кількість переглядів: 62

У Дніпрі запрацював центр правової допомоги Норвезької ради у справах біженців. Там переселенці та мешканці, що постраждали від війни, можуть отримати безкоштовні юридичні консультації. 

Фото без опису

«Люди, що вимушено тікали від війни… Більшість з них опинялися в ситуації, коли професійна підтримка юристів – необхідна. Мешканці можуть отримати її у центрі правової допомоги Норвезької ради у справах біженців. Підтримуємо відкриття в регіоні таких осередків», – зазначила заступник начальника Дніпропетровської ОВА Надія Задорожна. 

У центрі мешканців проконсультують щодо отримання статусу ВПО, питань з права власності на землю і житло, доступу до державних послуг, трудового законодавства. Інформаційні сесії проводить команда Норвезької ради у справах біженців.

«Наші фахівці консультують переселенців та постраждалих від війни у Дніпропетровській, Запорізькій та Харківській областях. Відтепер – у центрі правової допомоги у Дніпрі. Прагнемо, щоб осередок також сприяв координації зусиль місцевої влади та громадських організацій», – сказав голова представництва Норвезької ради у справах біженців в Україні Роберто Вілла-Сексто. 

За додатковою інформацією звертайтеся на «гарячу лінію»: 0 800 302 007. Можна й залишити повідомлення на Facebook-сторінці або надіслати лист на e-mail: ua.info@nrc.no.

Посилання на джерело: https://adm.dp.gov.ua/news/u-dnipri-vidkrili-centr-pravovoyi-dopomogi


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь