На Дніпропетровщині найбільше шукають слюсарів, водіїв, лікарів, інженерів, продавців

Дата: 24.07.2023 11:26
Кількість переглядів: 59

Роботодавці Дніпропетровщини найчастіше шукають слюсарів, водіїв, лікарів, інженерів, продавців. А ще – бухгалтерів, електромонтерів, токарів, кухарів, медичних сестер. Допомагає підібрати кандидатів Дніпропетровська обласна служба зайнятості.

Фото без опису

«Підбір персоналу – один із найважливіших процесів, який впливає на ефективність роботи підприємств, організацій. Наші рекрутери постійно взаємодіють з роботодавцями. Ретельно шукають і презентують для них найбільш підходящих кандидатів», – зазначила начальник відділу рекрутингу Дніпропетровського обласного центру зайнятості Катерина Каніболоцька. 

Фото без опису

Вона додала: рекрутери допомагають і кандидатам. Зокрема, підкорегувати резюме під конкретну вакансію та підготуватися до співбесіди.

«Кожен мешканець, що шукає роботу, може звернутися до служби зайнятості. Маємо велику базу перевірених роботодавців. Допоможемо найкраще проявити свої навички і вміння на співбесіді», – додала Катерина Каніболоцька.

Цьогоріч у Дніпропетровській обласній службі зайнятості налічувалося понад 16 тис вакансій від більш ніж 4,2 тис роботодавців. Вдалося укомплектувати понад 10 тис з них.  

Посилання на джерело: https://adm.dp.gov.ua/news/na-dnipropetrovshchini-najbilshe-shukayut-slyusariv-vodiyiv-likariv-inzheneriv-prodavciv

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь