Олександр Куклишин, військовий волонтер, голова Громадської організації “Зелена Смуга” взяв участь у навчанні тренерів для помічників ветеранів, яке організувало в Києві Мінветеранів за підтримки ПРООН в Україні та міжнародних донорів.

Дата: 25.09.2023 08:33
Кількість переглядів: 137

Фото без опису

Олександр впевнений, що проєкт Мінветеранів із запровадження в Україні інституту помічника ветеранів сприятиме створенню належних умов для якісної реінтеграції українських Захисників і Захисниць та їхніх сімей до мирного життя. 
Нагадаємо, у Києві проведено навчання для тренерських команд майбутніх помічників ветеранів на обласному рівні (https://is.gd/D6qgH3). Двадцять науковців і викладачів провідних вишів пройшли інтенсивний курс «Теорія та практика підготовки фахівців із супроводу ветеранів війни та демобілізованих осіб». Він є частиною експериментального проєкту Мінветеранів із впровадження в Україні інституту помічника ветерана.

Посилання на джерело: https://mva.gov.ua/ua/pomichnik-veterana/novini


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь