В Дніпропетровській області понад 20 майбутніх помічників ветеранів розпочали навчання

Дата: 04.10.2023 13:36
Кількість переглядів: 132

Фото без описуВ області реалізують пілотний проєкт Мінветеранів. За ним вже відібрали понад 20 майбутніх помічників демобілізованих оборонців. Вони розпочали навчання. Необхідні знання здобувають у спеціальному освітньому центрі. Напередодні з ними зустрівся начальник ОВА Сергій Лисак. 

Фото без опису«Перші майбутні помічники ветеранів пройшли всі етапи відбору. І вже розпочали здобувати необхідні знання у спеціальному освітньому центрі. Пізнаватимуть нюанси роботи з Героями, які повернулися з самого пекла війни, протягом трьох тижнів. Після стануть до виконання задач у своїх громадах», – зазначив начальник ОВА Сергій Лисак.

Кожен помічник вестиме до 100 демобілізованих. Допомагатиме їм з працевлаштуванням і навчанням. Надаватиме юридичні консультації та сприятиме в оздоровленні, оформленні виплат, вирішенні житлових питань.

Сергій Лисак запевнив – ці фахівці завжди можуть розраховувати на його підтримку. Додав, що для своїх підопічних вони повинні стати друзями і психологами.

Загалом в області за пілотним проєктом планують підготувати 4 групи таких спеціалістів. А це 100 помічників ветеранів.  

За матеріалами Дніпропетровської ОДА: https://adm.dp.gov.ua/news/v-oblasti-ponad-20-majbutnih-pomichnikiv-veteraniv-rozpochali-navchannya


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь