Триває Всеукраїнська інформаційна кампанія «Робота для ВПО: ти потрібен!» метою якої є допомога внутрішньо переміщеним особам

Дата: 31.10.2023 09:30
Кількість переглядів: 87

Фото без опису

Верхньодніпровське управління Камянської філії Дніпропетровського обласного центру зайнятості бере активну участь та надає послуги даній категорії громадян. Кожен другий безробітний, який звернувся до нашого управління з метою пошуку роботи – працевлаштований, також ми пропонуємо участь у громадських роботах та роботах тимчасового характеру. Внутрішньо переміщеним особам, які виявили бажання навчатися є можливість скористатися сертифікатом на навчання чи ваучером для підвищення конкурентоспроможності на ринку праці для деяких категорій громадян. Найбільш поширеними спеціальностями, за якими навчаються люди у  2023 році є медсестринство, психологія та соціальна робота.

В рамках реалізації урядового проекту «єРобота» за програмою «Власна справа» у внутрішньо переміщені особи можуть започаткувати власний бізнес. Крім того, наразі діє державна допомога роботодавцям, які надають робочі місця ВПО.

Тож, якщо ви внутрішньо переміщена особа і потребуєте допомоги у працевлаштуванню запрошуємо відвідати Верхньодніпровське управління Кам’янської філії Дніпропетровського обласного центру зайнятості. Фахівці центру нададуть вичерпні консультації щодо працевлаштування, професійного навчання чи підвищення кваліфікації та запропонують супровід на всіх етапах пошуку роботи.

Наша адреса: м.Верхньодніпровськ, пл. Поля, 2, конт.тел.: 063 057 98 45, 066 760 69 39


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь