Що потрібно молоді: на Дніпропетровщині стартувало масштабне опитування

Дата: 06.11.2023 16:49
Кількість переглядів: 84

Фото без опису

В області стартувало масштабне опитування серед людей від 14 до 35 років. Їм пропонують заповнити анкету онлайн. Дати відповіді на питання, які стосуються різних сфер життя. Навчання, працевлаштування та дозвілля. Ініціатори прагнуть дізнатися, що молодь Дніпропетровщини хвилює найбільше і які потреби вона має. Про це йшлося під час брифінгу в ОВА.

Фото без опису

«Маємо розуміти, що саме необхідно молоді. Більш ефективного способу, ніж запитати у неї самої, немає. Тому, плануючи свою роботу, зрозуміли – найпершим етапом буде вивчення потреб людей від 14 до 35 років. Тих, які проживають в регіоні»,  зазначила керівниця департаменту операційної діяльності Дніпропетровського обласного молодіжного центру Марія Бушанська.

Опитування охоплює різні теми. Освіта, можливості для розвитку та працевлаштування. Чи все це доступне молоді, чи всього вистачає. Йдеться у ньому й про дозвілля, знання прав, обов’язків і ментальне здоров’я.

«Після збору інформації та ретельного аналізу, ми розробимо стратегію ефективного розвитку молодіжної роботи. Вона стане в нагоді людям, які займаються цим напрямком у регіоні», – пояснила Марія Бушанська.

Вона додала, дослідження центр проводить спільно з Обласною молодіжною радою при ОВА та ГО «Дуїт». А ще – за сприяння проєкту ПРООН «Підтримка громадянського суспільства та молоді». Останній втілюється за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії.

Триватиме опитування місяць. Пройти його можна за посиланням.

Посилання на джерело: https://adm.dp.gov.ua/news/shcho-potribno-molodi-na-dnipropetrovshchini-startuvalo-masshtabne-opituvannya


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь