На Дніпропетровщині відбудеться Міжнародний молодіжний форум: встигни зареєструватися

Дата: 27.11.2023 13:25
Кількість переглядів: 46

Фото без опису

В обласному центрі відбудеться Міжнародний молодіжний форум «Державотворець: Дії заради майбутнього». Він збере представників влади та бізнесу, а також іноземних партнерів і громадських активістів. Долучитися до нього можуть півтисячі учасників. Для цього необхідно зареєструватися. Про це під час брифінгу розказав радник начальника ОВА Максим Свисенко.  

Фото без опису

«Форум відбудеться 7 грудня у Дніпрі. До участі запрошуємо не тільки студентів, а й тих, хто бачить своє майбутнє у процесах розвитку держави, – сказав Максим Свисенко. – Захід – частина програми «Державотворець», заснованої Міністерством молоді та спорту України. Її мета – сприяти особистісному і професійному розвитку людей від 14 до 35 років та посилювати їхню роль у житті країни». 

Ініціатором форуму стала Дніпропетровська ОВА. Приєднатися може молодь з різних куточків країни. Число учасників обмежене – до 500. Аби потрапити в їхні ряди, необхідно до 30 листопада заповнити заявку за посиланням.

На заході будуть панельні дискусії та лекції від фахівців. А ще – «Алея можливостей», яку організують активісти і підприємці з усієї країни. Це своєрідна презентація доступних напрямків для самореалізації молодих людей. 

«40 найактивніших учасників Форуму зможуть долучитися до освітнього курсу. Він стартуватиме на початку 2024-го. Протягом семи днів з молоддю працюватимуть запрошені спікери. Хлопці та дівчата не тільки будуть навчатися у лекторію, а й відвідають державні установи і підприємства регіону», – додав радник начальника ОВА. 

Загалом, програма «Державотворець» працює вже п’ять років. За цей час має більш ніж 700 випускників з різних регіонів країни.

Посилання на джерело: https://adm.dp.gov.ua/news/na-dnipropetrovshchini-vidbudetsya-mizhnarodnij-molodizhnij-forum-vstigni-zareyestruvatisya

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь