Нове опитування в Дії: оберіть фіналіста Нацвідбору на Євробачення-2024

Дата: 15.12.2023 10:54
Кількість переглядів: 176

Українці вперше зможуть обрати додаткового — одинадцятого фіналіста Національного відбору на Євробачення-2024 в Дії. Переможець змагатиметься за право представити Україну на 68-му Пісенному конкурсі у Швеції. Опитування в застосунку триватиме з 15 до 21 грудня. 

Фото без опису

Через повномасштабну війну провести повноцінні півфінали Нацвідбору неможливо. Тому більшість композицій учасників лонгліста могли залишитися непоміченими. Рішенням став додатковий етап  — глядацький вибір. Українці зможуть послухати всі пісні, які не потрапили до фіналу Нацвідбору за результатами прослуховування, та за допомогою опитування в Дії визначити, хто стане додатковим фіналістом.  

Взяти участь в опитуванні можуть усі охочі віком від 14 років. Для цього потрібно зайти в застосунок Дія, перейти в розділ Послуги, вибрати Опитування. Віддати свій голос можна за одного з дев’яти виконавців:

  • ANKA — «Палала» 
  • Carpetman — «Endless fight»
  • KARYOTYPE — «Sadness» 
  • KRYLATA — «Queen» 
  • PARFENIUK — «Серед вітрів» 
  • SHÉPA — «SUPERNOVA»
  • STASYA — «Rika»
  • SWOIIA ​​— «Little Angels»
  • TESLENKO — «Lights go up»

Артист, який набере найбільше голосів, стане фіналістом Нацвідбору та зможе позмагатися за право представляти Україну на Євробаченні-2024 в Мальме. Повний перелік фіналістів оприлюднять до 29 грудня.

Фінал Національного відбору відбудеться 3 лютого 2024 року. Переможця традиційно визначать за результатами спільного голосування журі та глядачів.

Нагадаємо, раніше українці обрали в Дії, хто представлятиме Україну на Дитячому Євробаченні-2023. За результатами глядацького голосування й вибору журі переможницею стала Анастасія Димид з піснею «Квітка».

Опитування в Дії реалізовується Мінцифрою спільно з Міністерством культури та інформаційної політики України і Суспільним Мовленням.

Посилання на джерело: https://thedigital.gov.ua/news/nove-opituvannya-v-dii-oberit-finalista-natsvidboru-na-evrobachennya-2024


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь