Кінологічна служба бригади «#ЧервонаКалина» з перших днів повномасштабного вторгнення щодня несе службу на блокпостах у прифронтових районах

Дата: 18.12.2023 09:37
Кількість переглядів: 73

Військові та їхні чотирилапі помічники дбають про безпеку українців, перевіряючи громадян і транспорт, які прямують з тимчасово окупованих територій.

Фото без опису

Кінологічні групи долучаються до контрдиверсійних заходів, виявлення диверсійних груп, пошуку нелегальної зброї і вибухівки. Службові собаки Національної гвардії спеціально навчаються і тренуються, щоб якісно виконувати службово-бойові завдання у небезпечних умовах.

💬«Ми перевіряємо наявність зброї, вибухівки та заборонених речовин. Наразі є підвищена небезпека проникнення диверсійних груп. Наші собаки дуже допомагають - часто люди йдуть на велику хитрість, намагаючись сховати щось заборонене в автомобілі. Але навчену собаку важко обманути. Вона зазвичай виявляє все моментально», - розповідає кінолог бригади «Червона Калина».

Фото без опису

Фото без описуСпецифіка роботи кінологічної пари є дуже складною, потребує тісної взаємодії кінолога зі своїм чотирилапим другом. Часто така взаємодія перетворюється на вірну дружбу між військовим і його собакою. Місяці щоденних тренувань по спеціальній програмі вдосконалюють навички собаки та роблять кінологічну групу ефективною та злагодженою.

Щодня гвардійці «Червоної Калини» борються з окупантами на найгарячіших ділянках фронту, а також оберігають спокій цивільного населення на блокпостах у прифронтовій зоні.

Фото без описуФото без опису

Червона Калина - 14 Штурмова Бригада НГУ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь