Всеукраїнська програма ментального здоров’я «Ти як?»

Дата: 18.01.2024 13:49
Кількість переглядів: 88

Ми переживаємо різний досвід: удома, за кордоном. Діти легше адаптуються до умов війни, та водночас вони більш залежні від нас – дорослих, які перебувають поряд.

Діти не мають об’єктивного розуміння того, що відбувається. Їм потрібні наші пояснення. З дітьми важливо говорити на складні теми: що таке війна, які емоції ми всі переживаємо, як упоратися з тривогою.

👨‍👩‍👧 Діти залежать від стану батьків чи опікунів, отже, – і від того, наскільки ми дбаємо про себе. Війна та стрес впливають на всі сфери життя. У дітей і дорослих може знижуватися самооцінка, ми можемо більше не справлятися з багатозадачністю, відчувати постійну втому, зміни настрою, відчувати себе вразливішими, можемо не справлятися з власними емоціями.

🤝 Щоб вистояти, нам може бути потрібна підтримка: знання, як подбати про себе, практики стійкості та самодопомоги, підтримка фахівців, спілкування з людьми, з якими нам комфортно.

Джерело: https://www.howareu.com/#techniques


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь