Завдяки робочій групі «Прозорість та підзвітність» у Кам’янському заощадять понад 6 млн грн на утриманні доріг

Дата: 18.01.2024 14:03
Кількість переглядів: 113

У Кам’янському підрядник завищив ціну на посипальні матеріали для доріг. Це виявила робоча група «Прозорість та підзвітність». Вартість рекомендували переглянути. Завдяки цьому заощадять понад 6 млн грн. Про це повідомили в Дніпропетровській ОВА. 

Фото без опису

«Фахівці групи «Прозорість та підзвітність» слідкують за тендерами, які проводяться в області. Чи раціональні та законні вони. Цього разу звернули увагу на одну із закупок Кам’янського. Виявили – підрядник завищив вартість солі та піску. Тепер місто укладе додаткову угоду. Ціну знизять до ринкової», – розповів очільник області Сергій Лисак. 

Це вже другий такий випадок в області цьогоріч. Нещодавно більш ніж 11,7 млн грн. зекономили на подібному аукціоні у Кривому Розі.

Й далі буде, сказав Сергій Лисак. Він підкреслив: прибравши недоцільні витрати в тилу, можемо більше підтримувати фронт.

Джерело за посиланням: https://adm.dp.gov.ua/news/zavdiaky-robochii-hrupi-prozorist-ta-pidzvitnist-u-kamianskomu-zaoshchadiat-ponad-6-mln-hrn-na-utrymanni-dorih


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь