«Незламні діти. Я чекаю»: в Україні зняли документальний проєкт про сильних духом хлопців та дівчат

Дата: 19.01.2024 09:31
Кількість переглядів: 190

Команда одного з незалежних медіа створила документальний фільм «Незламні діти. Я чекаю». Проєкт показує свідчення малечі про воєнні злочини рф проти українського народу та людяності. Розповідає історії сильних духом хлопців та дівчат.

У стрічці діти та їхні родини згадують про те, яким було їхнє 24 лютого. Як вони рятувались, виїжджаючи за кордон, чому повернулись й вирішили попри все жити на Батьківщині.

Серед героїв фільму юна волонтерка з Дніпра Соломійка. Вона грає на сопілці та збирає гроші для ЗСУ. За її плечима чимало закритих запитів від бійців. Дівчинка чекає, щоб її тато повернувся з перемогою та вони всієї родиною поїхали на море в Бердянськ.

Фото без опису

Своєю історією поділились 12-річна Яна з Нью-Йорка Донецької області. Дівчинка опинилась з мамою і братом на вокзалі в Краматорську під час ракетної атаки 8 квітня 2022 року. Родині вдалось вижити, але Яні та її мамі довелось пройти протезування кінцівок в США.

А ще на відео Анна та її брати Матвій і Андрій. Їхній тато загинув на фронті. А мама доєдналась до медичного батальйону «Госпітальєри».

Переглянути документальний фільм можна за посиланням.

Посилання на джерело: https://adm.dp.gov.ua/news/nezlamni-dity-ia-chekaiu-v-ukraini-znialy-dokumentalnyi-proiekt-pro-sylnykh-dukhom-khloptsiv-ta-divchat


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь