Депутати міської ради заслухали звіти правоохоронців

Дата: 25.01.2024 11:02
Кількість переглядів: 78

Вчора на сесійному засіданні  депутати Верхівцевської міської ради заслухали звіт прокурора Жовтоводської окружної прокуратури Віталія ГЕНИКА.

Фото без опису

Віталій Миколайович проінформував присутніх про стан кадрового забезпечення відділів Нацполіції та прокуратури, зазначивши, що середнє навантаження на одного правоохоронця на сьогодні складає близько 190 кримінальних проваджень. Наголосив на зростанні кількості військових злочинів, ухилянтів від мобілізації та шахрайств.

Повідомив, що нещодавно мешканцю Верхівцевської тергромади через соціальну мережу Instagram, шахрайським шляхом вдалося ошукати більше 60 осіб. Потерпілим було завдано збитків на понад 200 тисяч гривень. Наразі досудове розслідування по факту шахрайства мешканця нашої громади закінчено, а справу надіслано до суду для винесення вироку. Прокурор закликав не довіряти фішинговим сайтам при купівлі-продажу товарів, не переходити за сторонніми посиланнями та тримати особисті дані в секреті.

Також прокурор повідомив про скоєні злочини у господарській сфері, у сфері безпеки транспортного руху, обігу наркотичних засобів, корупційні правопорушення та надав розгорнуті відповіді на питання депутатів.

Відзвітував про роботу за три місяці і поліцейський офіцер громади КАТЛЯР Олександр Сергійович. За цей час ним було виявлено факти несвоєчасної перереєстрації зброї, вчинення домашнього насильства та порушення правил безпеки дорожнього руху.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь